Despre Ineco Electric

Sa ne prezentam

INECO ELECTRIC comercializeaza o gama complexa de materiale si echipamente pentru retele si instalatii electrice. Numarul produselor si tipul produselor se dezvolta permanent, avand ca principal obiectiv cresterea gamei de produse pentru a satisface cat mai multe dintre nevoile clientilor nostri. Pe baza capabilitatii noastre tehnice si tehnologice, vom gasi intotdeauna  cea mai buna solutie.

S.C. INECO ELECTRIC S.R.L. s-a infiintat in august 2011, ca societate cu raspundere limitata, in scopul de a dezvolta o gama complexa de materiale si echipamente pentru retele si instalatii electrice.

Sediul companiei este in Bucuresti, Sectorul 2, Str. Maria Rosetti, Nr. 8A, Et. 4, are codul unic de identificare RO 29010053 si este inregistrata la Registrul comertului sub nr. J40/10075/2011. Compania este certificata ISO 9001:2008.

Echipa Ineco Electric este mereu alaturi de clienti, parteneri, incercand sa mentina relatii excelente cu acestia. Este deschisa colaborarilor, ofera solutii si urmareste sa diversifice gama de produse si servicii, adaptandu-se cerintelor pietei.

Valorile in care societatea crede sunt: profesionalismul echipei, experienta, clientii, piata libera. Numai datorita unei echipe puternice, unite si bine pregatite profesional va reusi sa-si faca un renume, prin serviciile pe care le ofera.

Experienta acumulata pana in prezent ii da siguranta ca poate merge inainte promovand calitatea in tot ceea ce face. Societatea doreste sa construiasca relatii de buna colaborare cu toti clientii, bazate pe incredere si respect fata de necesitatile acestora si fata de actul investitional.